Mikrosementti

Mikrosementti on sekä käytännöllinen että sisustuksellinen elementti. Se on lujaa, kaunista ja sopii lähes minkälaiseen tilaan tahansa, sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön.

Q: Mitä mikrosementti on?

A: Mikrosementti on pinnoite, joka antaa aidon betonin vaikutelman. Mikrosementti luo vahvan ja kulutusta kestävän, mutta silti joustavan pinnan ja sitä voidaan käyttää melkein minkälaisissa tiloissa tahansa. Lisäksi sen asentaminen on helppoa ja edullista. Mikrosementti on kevyttä ja sen pinta on helppo pitää puhtaana.

Q: Mihin soveltuu?

A: Mikrosementti soveltuu käytettäväksi melkein missä tahansa kuivissa ja kosteissa tiloissa sekä kodissa että julkisissa paikoissa. Sillä voidaan pinnoittaa seinät, lattiat, katot, portaat, keittiön välitilat, huonekalut sekä kalusteet.

Q: Mitä vaihtoehtoja?

A: Cement Design tarjoaa 120 värivaihtoehtoa, 4 eri karkeusastetta ja 4 eri kiiltoastetta. Lisäksi lasia, metallia ja tekstiilejä hyödyntävillä tuotteilla luodaan näyttäviä efektipintoja.

Q: Miten asennetaan?

A: Mikrosementtipinnoitteen levittäminen on monivaiheinen, muttei erityisen hankala prosessi. Pinnoitteen voi tehdä itse, mutta ammattilainen tekee tietysti luotettavampaa jälkeä. Vaativat ja suuret pinnat suositellaan aina jättämään ammattilaiselle. Mikrosementillä saadaan luja ja kestävä 2–3 millimetrin paksuinen tyylikäs pinnoite ainutlaatuisella pintakuviolla. Asennus onnistuu lähes kaikkien rakennusmateriaalien, jopa esimerkiksi kylpyhuoneen vanhan laatoituksen, päälle.

Q: Miksi Cement Design?

A: Cement Design on maailman johtava mikrosementtiyritys. Sillä on markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä monipuolisin valikoima.

Q: Miten muuten mikrosementtiä voi käyttää?

A: Cement Design -mikrosementillä voi pinnoittaa myös epätavallisia esineitä sekä pöytiä ja erilaisia tasoja. Tule käymään showroom-tilassamme ja anna ammattilaisen tehdä työt puolestasi!